Produkter

som vi leverer og gjør service på

Relly_logo_RGB

I over 25 år har De Schans vært de man først oppsøker for alle mulige minilastere og tilleggssutstyr. I 2022 introduserte selskapet RELLY: deres første minilaster som er produsert og utviklet helt på egen hånd i Nederland. Den inneholder det beste av alt de har erfart i markedet, kombinert i én og samme maskin.

Vi er stolte av å være eneforhandler av Relly i Norge, og har stor tro på denne bærekraftige maskinen som kommer både i diesel og miljøvennlige elektriske varianter. Relly er svært fremtidsrettet og vil ha store ringvirkninger i markedet.

Besøk hjemmeside
Relly 2
Kubota M6
Kubota_Logo

Kubota er et kvalitetsstempel på Japansk driftssikkerhet, robusthet og allsidighet. Kubota er en av verdens største produsenter av industrielle motorer, bygg- og anleggs-maskiner, kompakttraktorer og gressklippere.

Vi forhandler et bredt spekter av Kubota sin produktlinje.

Besøk hjemmeside
BTD-technics logo

Vedprossessorer for traktor eller laster, produsert i Nederland.

Her er en video av den i aksjon!

Besøk hjemmeside
BTD
SISU_FRES
SISU_Logo_svart

SISU er ene-importør av kjente europeiske merkevarer innen redskap til traktorer, redskapsbærere og kompaktmaskiner. Vi forhandler blant annet Fransgård-snøfresere.

Besøk hjemmeside
lilleseth-kjetting-logo

Lilleseth Kjetting er proff-kjørerens sitt absolutte førstevalg!

Kjetting - Redskap - Løft / Sikring

Besøk hjemmeside
Easy-ON-U-brodd-s.10-copy
Quicke_Qseries
logo_quicke_svart

Frontlastere

Besøk hjemmeside
spider-logo

Spider har vunnet flere utmerkelser og priser for sitt innovative design.

Maskinene er konstruert for skråningsklipping, med lavt tyngdepunkt, 360 grader svingradius på alle hjul, skid-steering og automatisk vinsj for de mest krevende oppgavene.

Besøk hjemmeside
Spider klipper
billygoatblower
billy-goat-equipment-logo

Fjern rusk og gjør eiendomsopprydding raskt og effektivt med Billy Goats eksklusive linje med blåsere. Enten du rydder opp en boligtomt eller en næringsområde, vil Billy Goat få jobben gjort.

Besøk hjemmeside
logo_peecon

Solide, innovative og konkurransedyktige landbruksmaskiner. Peecon har et bredt utvalg av fôrmiksere, tipphengere og traktorredskaper.

Besøk hjemmeside
peecon-twin-future-18-215-basis-v-red-2048x1152